DOLORES Restaurant i KBH
Restaurant Dolores i Carlsberg Byen

MAD & DRIKKE

FROKOST

FROKOST MENU

Arancini med safran og mozzarella 

Per styk  25,-

Grønne Nocellara oliven 

45,-

Tynde sprøde pommes med cheddar dip

65,-

Buffalo blomkål med blåost dressing og hvidløg

115,-

Pak Choi og jungle agurker med wasabidressing 

115,-

Hjemmelavet fladbrød med chimichurri og citron 

135,-

Korean Fried svampe fra Fungafarm med chili og sesam 

165,-

Persian lime pie med marengs

115,-

AFTEN

MENUER

JORDEN RUNDT MED DOLORES
Vores udvalgte favoritter fra kufferten 

3 Snacks
4 Deleretter
1 Dessert
495,- pr. person

ALL NIGHTER
En all-nighter hos DOLORES er en oplevelse, hvor du blot kan læne dig tilbage og nyde køkkenchefens udvalgte menu med dine nærmeste. Vores sommelier og køkkenchef styrer aftenen med en nøje sammensat menu og tilhørende drikkevarer. Nedenfor finder du et eksempel på, hvad oplevelsen typisk indebærer – dog kan indholdet variere afhængigt af vind og vejr. 

5 Snacks, inkl. aperitif
2 Deleretter, inkl. vin
2 Deleretter, inkl. vin
1 Dessert, inkl. vin
995,- pr. person

À LA CARTE

SNACKS 

Arancini med safran og mozzarella 

Per styk  25,-

Dumpling med svampe fra Fungafarm og aromatisk sauce 

Per styk 25,-

Sæsonens østers med hvid soya og tapioca 

Per styk  40,-

Friteret østers med rød shiso og rødløg 

Per styk  40,-

SNACKS – DELE VENLIGE

Grønne Nocellara oliven 

45,-

Tynde sprøde pommes med cheddar dip 

65,-

Sprøde tostada´s med avocado creme 

110,-

Hjemmelavet fladbrød med chimichurri og citron 

135,-

MINDRE RETTER - DELEVENLIGE 

Pakchoi og jungle agurker med wasabidressing 

115,-

Buffalo blomkål med blåost dressing og hvidløg     

115,-

Saltet ørred med yuzu og glaskål

125,-

Rosenkål med bønnecreme, chili, miso og sesam   

125,-

Risnudel salat med kål, cashew nøddecreme, sprøde løg og ingefær   

125,-

Auberginer med tomat, pistacie, harissa, sort hvidløg og granatæbler  

155,-

Korean Fried svampe fra Fungafarm med chili og sesam  

165,-

STØRRE RETTER - DELEVENLIGE

Cremet orzo med spinat, svampe og iberico crumble 

195,-

Bagt kulmule med citron, olive og skordaloa 

210,-

Pasta med øh´duja, tomat, comté og dukkah 

210,-

Langtidsstegt svinebryst med Szechuan peber, forårsløg og ris 

210,-

DESSERTER

Persian lime pie med marengs 

115,-

Tres leches med saltet karamel, syltet blomme og sesam praline

115,-

b6550f3c-80f8-4315-8b3a-b362dbee6b16

DRIKKEVARER

På DOLORES ønsker vi et bredt og skiftende glaskort, derfor vil vores vinkort kunne skifte fra dag til dag, og nogle dage vil der være særligt udvalgte vine på glas.

Hos os er der altid noget til enhver smag.

Restaurant DOLORES